Tuesday, March 6, 2012

6 MAC 2012-UPDATE ALL NOVEL SOLD OUT

NOVEL MELAYU TERPAKAI SOLD OUT

THANKS TO ALL BUYER...STOCK WILL UPDATE LATER




SILA GUNAKAN SHOUTMIX ATAU EMAIL UNTUK PERTANYAAN DAN KETERANGAN LEBIH LANJUT

HARGA TIDAK TERMASUK POS..POS TAMBAH SERENDAH RM3 IKUT BIL BUKU.


BIARKAN AKU MERINDUI/ALAF 21/LILY SURIANI/SOLD
MAKNA CINTA/ALAF21/MARIA ALINA/SOLD
AD+IZ/EURY ATHENA/KAKI NOVEL/SOLD

KASIHKU SATU/ALAF 21/ AMIZA ANAZ/ SOLD(ADA MS TERTANGGAL DAN 
DITAMPAL)
JAUH KAU PERGI/ALAF21/DHIYA ZAFIRA/SOLD
CINTA 3 SUKU/ALAF 21/ HERNA DIANA/ SOLD
SAAKSI CINTA/ALAF 21/ WANA AWANI/ SOLD
BUATMU KEKASIH/ALAF 21/AISYA SOFEA/ SOLD
JIWA MERINDU / ALAF 21/ ERIN ZEHANA/ SOLD
CINTA DUA JIWA/ALAF21/RANIA FIRDAUS/SOLD
LAFAZKAN KALIMAH CINTAMU/SR/SITI ROSMIZAHH/sold
PERGILA SEPI/ ALAF 21/FAUZIAH ASHARI/ SOLD (TERDAPAT HELAIAN MS 
DIBHG ATAS BERTOMPOK COKLAT)
DOKTOR CINTA/KAKI NOVEL/DYADILLA/SOLD


5 comments:

  1. ada novel ADA CINTA n SANGKAR CINTA dari KAKI NOVEL tak?????

    kalau ada emel saya, hanitaalmizan@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Boleh sponsor novel tak ? Novel terpakai pun xpe > http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/07/pencarian-sponsor-hanya-8-hari.html

    ReplyDelete
  3. Salam. Awak, novel makna cinta ada lg x..

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. Hai.. sy nk tanya sikit.. sy mncari novel tapi sy lupa tajuk dia.. sipnosis ni je sy ingat sikit2..

    tentang seorang lelaki yang terlanggar seorang ahli keluarga perempuan ni. Lelaki itu berminat dengan perempuan ni lalu dijadikan adik angkat semasa perempuan ni masih sekolah menengah lepas tu jadi isteri selepas abis sekolah..
    Tlg kasi tau ye

    ReplyDelete

klik my ads